Napi Iszlám

GYORSHÍR- Az Emirátusok válasza Brüsszelre

2016. március 23. - Napi Iszlám

GYORSHÍR- Az Emirátusok válasza Brüsszelre

A Brüsszeli robbantás áldozatainak emlékére és az érintettekkel való szolidaritás jegyében március 22-án a belga zászló színeiben világított az Egyesült Arab Emírségek egyik jelképes épülete, az Abu Dhabiban található Capital Gate.

Dr. Anwar Gargas, az emirátusok külügyminisztere elítélte, és ártatlan civileket célzó gyáva terrorcselekménynek nevezte a robbantásokat. Azt is hangsúlyozta, hogy az emírségek kormánya és állampolgárai a terrorizmus és az erőszak minden formáját elutasítják, függetlenül az indíttatásától, elkövetőjétől és helyszínétől.

Sabiq Eszter Fatima

Kép: Jonathan Gibbons Photography
Forrás: http://www.thenational.ae/uae/government/uae-landmarks-light-up-in-colours-of-belgian-flag-as-country-condemns-attacks

A bejegyzés trackback címe:

https://napiiszlam.blog.hu/api/trackback/id/tr198520938

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Van válasz 2016.03.24. 02:39:36

A TEK csúfos kudarcot vallott. Úgy szambáznak át Magyarországon a terroristák, hogy még élőzenekart is fizethetnének hozzá. A sok milliárdnyi adóforint a semmibe hullott. És kerítés ide vagy oda, amiért fölhúzták, arra láthatóan nem alkalmas. Csak a sz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása