Napi Iszlám

Közlekedés - Amman

2016. március 08. - Napi Iszlám

TÁRSADALOM/ KÖZLEKEDÉS

Jordán önkéntesek egy csoportja elkészítette az ország fővárosa, Amman hiánypótló tömegközlekedési útvonaltérképét. A Maan Naszl (Együtt odaérünk) nevű civil kezdeményezés a térképet elérhetővé tette a szervezet honlapján egy iOS és egy Android alkalmazással együtt. A kiadvány elkészítéséhez szükséges adatokat Amman lakói bizotsították az általuk használt busz, minibusz és taxiútvonalakról.

„Ez a térkép Amman lakóit és látogatóit hivatott segíteni a főváros busz-, minibusz- és taxiútvonalainak használatában. (..) Mindenkit arra bíztatunk, hogy a fejlesztése érdekében ossza meg velünk a város különböző részeiben, és az országszerte szerzett utazási tapasztalataikból származó közlekedési adatokat.”- szól a Mann Naszl honlapján álló közlemény.

Az új útvonaltérkép megjelenése előtt gyakorlatilag nem volt az utasok számára elérhető információ Amman tömegközlekedésével kapcsolatban.

A letöltések ezen a linken elérhetőek:

http://maannasel.net/map/

A bejegyzés trackback címe:

https://napiiszlam.blog.hu/api/trackback/id/tr548453946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása